tält ,


Packat & Klart!
Imorgon blir det fält i 2 dygn. Pratade nyss med mamma och då insåg vi att Jag kommer sova i ute min broder som är i Åre ska också sova ute nu i 2 dygn, och min syster hon är i Bali långt ute på en ö hela denna vecka där man endast kommer fram på häst och vagn. lite små roligt att alla tre syskon sover under öppen himmel samma dagar fast på helt olika ställen :P




SJUKT! har inte sett mina älskade syskon på snart 2 månader!!!!!!!!!!
Inte så konstigt att jag har syskon-sjukan :/

söndag

aloha,

livet i Karlskrona rullar på. Haft helgs tjänst denna helg, lördagen var "anhörigsdagen". Vädret här i Karlskrona är underbart nu förtiden. sol sol och sol + nada snow !! =D #happyface.
Hela veckan som varit har vi haft "skyddsvakt", vi håller på att ubilda oss till Skyddsvakter nu, mycket med teori och åter teori. Förmodligen prov imorgon på det, så i eftermiddag har vi/jag försökt plugga men slutade med att vi undersökte hur anusblekning går till. very good.

Som sagt sol sken idag igen, efter vi slutade tog jag en lååång promenad alldeles själv med musik i öronen! SÅ skönt att bara traska runt själv. Lite flashbacks från London :P
+ att Karlskrona är verkligen en jättefin stad nu när vintern lämnat staden :)

 

På Tisdag åker vi ut i fält igen :S Blir att sova i tält i två dygn, ogillar det skarpt. Men nu äre i alla fall bättre väder och inge snö. Så det kommer nog gå bra! Sedan på Fredag åker jag hem =D=D är hemma runt halv 6. very nice ! =)

 

 


måndag

Måndag har äntligen passerat och jag är såklart tillbaka i Karlskrona nu efter helgen.
Idag har vi haft HRL, skojigt .. sedan strimmor en hel dag inne i ett klassrum. så kommer denna vecka typ se ut, för vi kör skyddsvakt . Massa jurdik. urscha!

Imorgon ska vi ha närkamp på morgon, sedan sim test och på eftermiddagen ska vi till kyrkan och ha en cermoni så vi blir Soldater på riktigt. Sedan ska det firas med tårta! haha.



Nu ska jag käka godis och lyssna på älskade Nicki minaj kvällen ut!


tiden i Karlskrona


Hello,
Nu har jag bytt blogg igen, ska försöka att uppdatera lite mer nu så släkten får reda på lite mer saker jag ha för mig där nere i Karlskrona.

Nu helgen är jag i alla fall hemma, flyger tillbaka imorgon redan. Åkte på en dunder förskylning och feber nu, bunkrat upp med massa gotta inför kvällen. Ska dimpa ner i ett varmt bad snart och behandla min misshandlade kropp. Försöka få någon ordning på mina slitna fötter.

Veckan som gått har vi precis avslutat projekt "försvara", hade examation och klarade allt det. (thank god)
Vi var ute i fält, alltså sov ute i tält 3 dygn. Ogillas skarpt hos Nadja, dock vet jag försäkert nu att jag valt rätt när jag sökte inriktning Marinen. Befinner mig heldre på en varm båt än ute i skogen..

Vi har fått inta eldställningar i våra skyddvärn och fått skjutit med skarp amminution i mörker, det var riktigt skojigt. Fått provat på att vara inne i en tårgaskammare (självklart med mask). Intressant, hade lite hår som låg i kläm så det läckte lite, men det stacks bara och sved en stund sedan var det över!

Det största + under detta projekt var att få kasta handgrant. Det var rikigt roligt, fick kasta en skarp granat och sedan kasta sig i skydd. Det vart en rikigt smäll :) very cool!

mer bilder finns på ansiktsboken!

 

 





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0