GMU:n är slut nästa vecka


Nu är typ GMU klar, är hemma u sundsvall nu på påskledighet till måndag. så skönt att 3 månader är avklarade nu!
Måndagen den 2 maj börjar jag min provanställning som systemtekniker. kommer bli intressant.

I alla fall så hade vi vårat sista projekt "Aldrig ge upp" vilket visade sig vara 7 dygn i fält, 4 dygn i tält 3 dygn under bar himmel. Var av 3 dygn UTAN mat!!! MEN det gick helt okej, humöret var riktigt bra alla dygn.... det gick väldigt fort. sov ca 3-4 timmar per natt, varje natt hade vi patrull som vi gick eller låg och spanade från ett Op.
Vi blev lämande ensam efter dom visisterat oss tagit av oss alla grejor utan läppsyl och kniv typ. sedan dumpade dom oss en och en i skogen skulle vi bygga en egen bivack och sova under den fixa eld osv... var faktiskt riktigt mysigt!
det var en riktigt utmaning den sista veckan,  väldigt lärorik. ska aldrig ta mat förgivet igen......

Nu har jag varit hemma sedan torsdags, känns jätteskönt att vara hemma några extradagar, ren lyx.
Nu ska jag bege mig på påskmiddag hos mormor och morfar!!


VÄRLDENS MYSIGASTE MAX fyller 12 år idag,


happy

SO HAPPY!
Hämtat ut min IPAD idag, så underbar grej!!
Nu är i alla fall min lilla Mac-familj hel! =D
Varit på bio med mamma idag. käkat på bite line och bara myst på. marvelous!
imorgon bär det av mot karlskrona igen, bara några enstaka veckor kvar nu. hallelulja,

Nu blire masa gotta och glo tve plus grejja med min nya älskling! :)




Mindre än 3 veckor kvar

Aloha,
kan inte fatta att GMU snart är slut! Idag hade vi jobbinterjuv från 4:sjöstrid, om dom godkänner mig så kommer jag erbjudas en tjänst som systemtekniker på en korvett! :) trevligt!
Denna vecka har varit full med olika prov, nu är i alla fall skyddsvakt klar och så har vi haft närkamp examation plus lite andra skriftliga prov. Har även haft kompetensprov på AK5 C, gick Okej!! blää, less att skjuta nu.. Hallelulja för Marinen!

I Tisdags hade vi vårat sista fys test, vi kör beep testet och multitest vilket betyder armhävningar sit-ups armhäng & rygghäng. Beep:n sprang jag på 7,8 men sedan så slog jag typ rekord på hela kompaniet i sit-ups hela 147 st sit-ups gjorde jag efter varandra. C R A Z Y !

Och sist men Inte minst, Världens Bästa Mamma fyller år idag



Och imorgon är det fredag och då får jag åka hem med flyg, lyx.
Sedan på måndag när jag är tillbaka i Karlskrona så börjar "Aldrig Ge Upp Veckan" :S


home sweet home.


Nu är jag hemma igen över helgen, hade taco kväll igår med familjen. Gott & mysigt! sob ut till 9 imorse med gos Ozzy <3 sedan var jag in till stan och beställde min nya älskling IPad 2, kommer få den om ca 2 veckor om jag har tur. =D=D
Köpte även nya grejor till Ozzy och Max sedan blev det inpuls köp på en ny stero. så avancerad så inte ens jag fattar mig på den.. men det kommer!!


Nu är i alla fall skyddsvakt veckorna över, överlevde iaf två dygn i fält.. Var dösjuk en dagen, men överlevde som sagt. var två killar som grinade, ett x antal som var tvugen att åka hem för dom hade hosta ... Ja , vad ska jag säga... killar.... 
Under veckan har jag handfängslat många olika människor lärt mig använda en betong och yttligare lärt mig nya närkamps trix :P helt okej vecka . glad att den är över dock!




goooosh,


min nya super stero ,


myst med sötisen Alejandro idag med, plus städat hans skita bur :s


RSS 2.0